tiistai 4. huhtikuuta 2017

Tiedotus asiaa+Kysymyspostaus

Moikka pitkästä aikaa täällä blogin parissa! Olen saanut jo kaksi uutta keppihevosta! Olen tehnyt Ruskan jo valmiiksi ja Tessasta (makoilevasta tyyny hevosesta) on tehty keppihevonen! Ruskasta sen verran, että sen nimi ei ole enään Ruska vaan Fiona. Nimi vaihdon syy on se että eräs lukemastani keppari blogista (nimeä en nyt kerro!) oli matkinut nimi ehdotusta Ruska! Minä en tietenkään halunnut että olisi samat nimet joten vaihdoin Ruskan nimeksi Fiona! Fionan lempinimi on Nalle/Nallukka. Se lempinimi "Nalle" tuli siitä kun täytin Fionan korvat ja ne olivat kuin nallen korvat. Suunnitteilla olisi neljä uutta keppihevosta! Nyt paljastan niiden nimet ja toivon ettei kukaan matkisi niitä!

Ensimmäinen on Nuoli. Nuoli on friisiläishevonen joka on väritykseltään musta.
Seuraavana Muska! Muska on väriltään vaaleanruskea ja on rodultaan shettis (shetlanninponi)
Kolmas on Jade! Jade on väriltään valkoinen ja on rodultaan andalusianhevonen.
Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä on Pärske! Pärske on väriltään harmaa ja on rodultaan arabi. Siinä oli nyt nämä niin sanotusti "suunnitelma kepparit".

Sitten vielä pieni tiedotus asia! Tallimme on muuttanut. Sitten vielä toinen tiedotusasia! Minä tiedän kaksi blogia jonka nimi on Rantalan talli. Siitä syystä tallin nimi muuttuu (ehkä) Kht Rantala(ksi)

Sitten kysymyspostauksen tiedotus asiaa. Alas kommentteihin saa laittaa kysymyksiä kysymys postausta varten! Kiitos kun luit tämän höpinä postauksen!

-Kht Rantala

P.S. Kirjoitin tämänkin puhelimella!
                                           Loppuun vielä tämmöinen pieni piristys kuva!;)

©

1 kommentti:

  1. Lempiruokasi, lempimusiikkisi, inhokki kouluaineesi, lempi aineesi, suurin unelmasi, asia josta olet haaveillut pienenä, lempikarkkisi, lempikeppari (mistä vaan keppari tallilta), lempi keppari omalta talliltasi. Enempää en keksi!��

    VastaaPoista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen! Kiitos kaikille ihanista ja päivää piristävistä kommenteista! :3

Kepparikuva postaus

Helou! Olin tässä torstaina iltapäivän  Pilvenhattaran tallin  Tuikun kanssa ja otimme sitten kepruistamme kuvia. Ulkona oli -20 astetta p...