perjantai 9. kesäkuuta 2017

Kuulumisia :D

He(i)ppa! Vihdoinkin jotain keppariaiheista. Eli nyt minulla on alkanut kesäloma ja voin tehdä enemmän postauksia. Omasta mielestäni olen ollut nyt hyvin aktiivinen blogissani. Pari viime päivää on ollut ihan hirmu lämpimiä mutta tänään on kylmempää. Otin blogiini äsken keppari kuvia Nallen kanssa kun haluan ottaa Nallenkin huomioon blogissani x3! Laitan nyt tuohon kuvia jotka otin. (HUOM. Fionan lempinimi on Nalle!)
:,D

Tässä yksi lempikuvistani. :D
Sitten tähän loppuun vielä tiedotusasiaa! Aloitan EHKÄ uuden postaussarjan. Se olisi "Viikko keppareiden kanssa". Eli tekisin mahdollisesti joka päivä postausta blogiini mitä teen yleensä joka päivä keppareiden kanssa. ;) Ihan joka päivä ei välttämättä postausta tulisi mutta yrittäisin kuitenkin että laittaisin. Voisin aloitella postaussarjaa jo ensiviikolla tai kahdenviikon päästä. Mutta kommentoikaa jos haluatte sen "Viikko keppareiden kanssa" postaussarjan. Ja vaikka ei kommentteja tulisikaan niin teen sen ehkä silti! x3 Tässä oli nyt tämä postaus tällä kertaa! Ensipostaukseen!


 ~Kht Rantala
©

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Aloittelen postaussarjaa luultavasti jo ensiviikolla! :D (HUOM. Ehkä jos minulla on aikaa.)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen! Kiitos kaikille ihanista ja päivää piristävistä kommenteista! :3

Kepparikuva postaus

Helou! Olin tässä torstaina iltapäivän  Pilvenhattaran tallin  Tuikun kanssa ja otimme sitten kepruistamme kuvia. Ulkona oli -20 astetta p...