sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Luukku 10

Hei ja hyvää joulukuun 10 päivää! Miettikää! Enään 14 päivää jouluaattoon! Tässä luukussa tulee "Outoja" faktoja osa 1. Olen siis ottanut nämä 3 kommenttia blogistani ja nyt "vastaan" niihin. Aloitetaan.

Kommentti 1: Anonyymi kirjoittaa: "Miks ton Usvan suitset on puoliks riimu?".
Vastaus: Se on tarkoituksella samaan aikaan riimu ja suitset x-) Katsopas vaikka! ;-)

Tältä näyttää ensisilmäyksellä.









..... mutta! Huomaatteko ihmiset? Tuossa on tuollainen klipsi josta ohjat saa riimunnaruksi! X-D



Näin sen saa irti/auki... 











Ja näin! Katsokaa ihmiset! Usvaa voi taluttaa! Tällaiset riimu suitset on myös Salmiakilla ja Uljaalla.



Tadaa! :-DD




Kommentti 2: Anonyymi kirjoittaa: "Toi Usva ei ihan näytä arabilta kun sillä on niin suora kuono. Ei oo semmosta "mutkaa" tai miksikä sitä nyt pitäs kutsua. Muuten oikein kivan näköinen heppa."

Vastaus: Okei. Tiedän että jotkut keppihevosharrastajat osaavat tehdä ihan aidon näköisiä keppareita. Mielestäni Usva näyttää kyllä ihan arabilta, mutta sen pään muodot eivät näy kunnolla kun sillä on ne suitset. Haluatko vaikka nähdä?

Tältä Usva näyttää ilman suitsia.











Kyllä siitä nyt jotenkin arabin tunnistaa. Minä ainakin. :-D. Rotu tulee muuten siitä että Usva on Pilvenhattarantallin (Käy katsomassa! ;)) Pähkinän sisko.  (Suluissa linkki Pilvenhattarantallin sivuille.) 


Kommentti 3: Anonyymi kirjoittaa: "Aika pitkä keppi tuolla Tessalla."
Vastaus: Ehkä.... Kenties se kannattaisi puolittaa. Loppujen lopuksi se ei ole kauhean pitkä.... :-))

Tämän pituinen se on. Kuvissa jotka laitoin siihen postaukseen "Päivityksiä blogiin" niin siis siinä keppi saattoi näyttää kyllä aika pitkältä. 


Tässä tämä luukku. Anteeksi kun tuli näin pitkä. Toivottavasti jaksoit lukea loppuun asti. Nyt lopuksi vielä kaikille tiedoksi että en ajatellut kommentteja pahalla enkä suuttunut niistä. En vain keksinyt tähän luukkuun mitään muuta. Voitte laittaa kommentteihin kysymyksiä jos haluatte. Vastaan oikein mielelläni. :-) Huomiseen!

~Rantala ♡♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen! Kiitos kaikille ihanista ja päivää piristävistä kommenteista! :3

Kepparikuva postaus

Helou! Olin tässä torstaina iltapäivän  Pilvenhattaran tallin  Tuikun kanssa ja otimme sitten kepruistamme kuvia. Ulkona oli -20 astetta p...